Empresa de limpieza en Barcelona | Limpiezas Segelim

 

Neteja d'oficines a Barcelona

709825 xl

Neteja d'oficines i locals comercials

Personal qualificat per la neteja d'oficines.

 

Un bon ambient de treball passa, entre molts altres factors, per una adequada neteja, feta per autèntics professionals, com els de Limpiezas Segelim. Tenim el personal i els mitjans precisos per aconseguir els resultats que esperes quan contractes una empresa de neteja. Cobrem per hores i disposem de preus flexibles.

A la nostra empresa de neteja d'oficines a Barcelona fem totes les tasques necessàries per mantenir el teu espai de treball en òptimes condicions. Ens encarreguem de netejar els llocs i despatxos, al bany, la cuina, les escales, els paviments, les finestres, l'ascensor, del buidatge de les papereres... Oferim pressupostos adaptats a les necessitats de cada client.

No ho dubtis. Contacta amb la nostra empresa de neteges d'oficines a Barcelona i informa't sobre les nostres tarifes. Gràcies al nostre servei tu i els teus empleats podreu treballar en un entorn net, ordenat i segur, factors estretament relacionats amb la productivitat. Un ambient que també redundarà a la bona impressió que els clients es portin quan et visitin. Tot un món d'avantatges al teu abast per menys del que imagines.

Serveis de neteja personalitzats

 

CONTACTE

Limpiezas Segelim
C/ Portbou, 49 - Local 7
08028 Barcelona
Telèfon: 93 328 40 31
info@limpiezassegelim.com

 

Empresa de neteja a Barcelona | Limpiezas Segelim