Empresa de limpieza en Barcelona | Limpiezas Segelim

 

Neteja de comunitats a Barcelona

mpr101090 11 20101110

Neteja de comunitats de veïns a Barcelona

Servei integral de neteja de comunitats a Barcelona. Màxim estalvi, màxima eficàcia.

 

Amb Limpiezas Segelim el teu edifici de veïns estarà sempre en perfecte estat, tan estèticament com higiènicament. Com a professionals de laneteja de comunitats a Barcelona, ens encarreguem de totes les feines necessàries perquè les zones comunes llueixin el seu millor aspecte sense que els propietaris hagin de preocupar-se per res. Garantim un servei ràpid, eficaç i adaptat als requeriments particulars de cada client.

A la nostra empresa de neteges de comunitats a Barcelona fem feines de manteniment i neteja en portals, escales, replans, baranes, passamans, ascensors, portes, sòls, parets, vidres o garatges. Tenim personal propi, amb àmplia experiència al sector, preparat per donar solució a totes les necessitats del teu edifici. Horaris personalitzats, amb possibilitat de servei els caps de setmana i festius.

Els pressupostos que elaborem a Limpiezas Segelim són vàlids per a feines diàries, setmanals, mensuals, anuals o puntuals. Abans de signar el contracte, realitzem una avaluació de les instal·lacions, per aconsellar al client sobre la freqüència més adequada de neteja, en funció del nombre de veïns, de la grandària de la finca o d'altres especificacions particulars. No dubtis a consultar-nos.

Pressupostos sense compromís

 

CONTACTE

Limpiezas Segelim
C/ Portbou, 49 - Local 7
08028 Barcelona
Telèfon: 93 328 40 31
info@limpiezassegelim.com

 

Empresa de neteja a Barcelona | Limpiezas Segelim