Empresa de limpieza en Barcelona | Limpiezas Segelim

 

Neteja de la llar a Barcelona

PH223 042

Neteges de la llar a Barcelona

Amb la nostra empresa, la neteja de la llar deixarà de ser un problema.

 

Et canvies de casa i no saps per on començar la neteja?, necessites suport per realitzar les tasques diàries de la teva llar?, no saps com mantenir els vidres en perfectes condicions? No et preocupis, a Limpiezas Segelim trobaràs l'ajuda que necessites. Nosaltres ens encarreguem de deixar casa teva lluenta, tant si es tracta d'una feina periòdica com d'una puntual.

Som els professionals de la neteja de la llar a Barcelona amb els quals tindràs la seguretat que el teu habitatge estarà sempre impecable. A Segelim fem neteges integrals (a totes les estades) o parcials (les quals, el client seleccioni). Pots comptar amb nosaltres per netejar la cuina, repassar una casa que llogaràs abans que arribi el nou inquilí, buidar el teu pis quan et mudis o fer la primera neteja quan et donin les claus de casa.

Si et falta temps per netejar o prefereixes dedicar-ho a altres assumptes, si no pots assumir tu solament aquesta tasca o necessites ajuda en un moment puntual, no dubtis a contactar amb la nostra empresa de neteja de la llar a Barcelona. Posem a la teva disposició personal qualificat, responsable i de total confiança, que assumirà la feina amb la professionalitat que requereixes. Informa't sobre els nostres preus, t'assegurem que són d'allò més econòmics.

Casa teva, sempre lluenta

 

CONTACTE

Limpiezas Segelim
C/ Portbou, 49 - Local 7
08028 Barcelona
Telèfon: 93 328 40 31
info@limpiezassegelim.com

 

Empresa de neteja a Barcelona | Limpiezas Segelim